dimarts, 17 de maig del 2011

Les primeres reaccions contra el llibre

Noves glòries a Espanya i l'autor ja han rebut les primeres reaccions des de l'espanyolisme anticatalanista. Pròpiament han sigut més reaccions a la notícia que aparegué en el diari Levante per banda del periodista Paco Cerdà titulat El poder invisible del blaverismo perquè mostren no haver llegit el llibre.

La primera reacció fou la del líder de Coalició Valenciana, Juan García Sentendreu, analitzat pel seu lideratge populista i ultraespanyolista a l'assaig, qui escrigué en l'edició digital del diari Levante-EMV a l'endemà d'eixir la notícia de la publicació del llibre. Amb un destacat sentit de l'humor titulà el seu article Vicent Flor d'un dia.


Teresa Puerto, una de les esmentades a l'assaig per la seua prosa catalanòfoba i antivalencianista, publica al seu web un article titulat Blaverismo... y retrosociología. Segons indica al web, aquest fou un "artículo enviado a LEVANTEemv. el 8.05.2011 y NO publicado". És a dir, fou enviat el mateix dia de la publicació de la notícia al diari Levante.


En un to relativament diferent i des del nacionalisme valencià "tricolor", Albert Marín, secretari general d'Esquerra Nacionalista Valenciana, critica també la ressenya amb un article publicat en l'edició de paper de Levante-EMV del dia 13 de maig de 2011 i titulat El "blaverisme" de Flor.


Seguirem informant... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc és un lloc d'informació i de debat, des del respecte. No es toleraran insults ni comentaris infamants.